Alek Boldvin / - INSTAGRAM
24/02/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Alek Boldvin o ubistvu snimateljke: Oslanjao sam se na profesionalce sa kojima sam radio

Alek Boldvin nedavno je oslobođen dijela optužbi, a sada se i zvanično izjasnio

Glumac Alek Boldvin se izjasnio da nije kriv za optužbe za ubistvo iz nehata koje su podignute protiv njega u Novom Meksiku zbog smrti snimateljke filma Haline Hačins u oktobru 2021.

Glumac se ovim izjašnjavam odrekao prava da se ponovo pojavi pred sudom. Boldvin se izjasnio da nije kriv nakon što su tužioci odustali od optužbe koja je prvobitno podignuta protiv glumca i producenta, a koja je mogla kao rezultat da ima pet godina zatvora za ubistvo iz nehata.

Boldvin se i dalje suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata zbog pucanja, ali je za taj prekršaj predviđena manja kazna od 18 mjeseci, u slučaju da bi bio osuđen.

Pored krivičnih prijava, Boldvin se takođe suočava sa još jednom građanskom tužbom od strane Hačinsovih roditelja i sestre zbog njene smrti.

- Gospodin Boldvin nije imao razloga da vjeruje da je bio pravi metak u pištolju, ili bilo gdje na filmskom setu. On se oslanjao na profesionalce sa kojima je radio, koji su ga uvjeravali da pištolj nema prave metke. Borićemo se protiv ovih optužbi i pobijedićemo - rekao je advokat glumca Luk Nikas za Pipl.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 16:17