Амазон лого / фото: Википедија
09/03/2022 u 19:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амазон зауставља испоруку наруџби купцима у Русиjи и Бjелорусиjи

Такође, обустављамо приступ Приме Видеу за клиjенте у Русиjи и нећемо примати наруџбе за Неw Wорлд, коjи jе jедина видеоигра коjу продаjемо директно у Русиjи - додали су

Амазон зауставља испоруку наруџби купцима у Русиjи и Бjелорусиjи те обуставља Русима приступ Прајм Видеу, Преноси Дневни аваз.

Осим тога, Амазон у Русиjи више не продаjе онлине видеоигру Њу Врлд.

- С обзиром на тренутну ситуациjу у Русиjи и Украjини, предузели смо додатне мjере. Обуставили смо испоруку малопродаjних производа купцима коjи живе у Русиjи и Бjелорусиjи - обjавила jе компаниjа.

- Више нећемо прихватати нове кориснике из Русиjе и Бjелорусиjе на Амазон Web Serviceu. Такође, обустављамо приступ Прајм Видеу за клиjенте у Русиjи и нећемо примати наруџбе за Њу Врлд, коjи jе jедина видеоигра коjу продаjемо директно у Русиjи - додали су.

Ова обjава слиjеди након изjаве компаниjе да Украjини пружа помоћ у кибернетичкоj безбиједности и да jе примиjетила злонамjерне државне и недржавне актере коjи покушаваjу да хакују добротворне организациjе, невладине организациjе и друге хуманитарне организациjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:53