АМБАСАДА ПАЛЕСТИНЕ У ЦРНОЈ ГОРИ / - ФОТО: ФЕЈСБУК
10/03/2022 u 09:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амбасада Палестине: Израел профитира над хуманитарном кризом у Украјини

Израел користи несрећу украјинског народа како би наставио са злочинима етничког чишћења над палестинским народом, с циљем постизања јеврејске превласти под својим системом апартхејда, казали су из Амбасаде

Израел профитира над хуманитарном кризом у Украјини како би проширио своје колонијалне активности у Палестини изградњом још више илегалних насеља, саопштено је из амбасаде Палестине.

- Израелска влада наставља да чини ратни злочин овога пута насељавањем искључиво јеврејских украјинских избјеглица на палестинској окупираној територији - казали су.

Израел, како наводе, користи несрећу украјинског народа како би наставио са злочинима етничког чишћења над палестинским народом, с циљем постизања јеврејске превласти под својим системом апартхејда.

Истовремено, према њиховим ријечима, Израел и даље ускраћује право на повратак за око 7 милиона палестинских избјеглица у њихове домове.

Из амбасаде Палестине позивају све државе које су недавно донијеле снажне и брзе санкције као реакцију на рат у Украјини да покажу кредибилитет увођењем истих санкција Израелу као најдужој окупаторској сили у савременој историји и као доказаној држави апартхејда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:09