Авион, илустрација / - ФОТО: UNSPLASH
06/11/2021 u 09:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Авион принудно слетио на аеродром у Шпаниjи, дио путника побјегао

Шпански лист Паис (Ел Паис) пренио jе да истражитељи сматраjу да jе вјероватно ријеч о превари како би неки путници илегално ушли у земљу

Аеродром у Палма де Маjорки, jедан од наjпрометниjих у Шпаниjи на Балеарском архипелагу, морао jе да буде у петак затворен готово четири сата, пошто jе неколико путника из авиона коjи jе принудно слетио, покушало да побјегне.

Авион, коjи jе летио на релациjи Казабланка-Истанбул, слетио jе принудно у Палма де Маjорки пошто се jедан путник жалио да му ниjе добро, саопштила jе Цивилна гарда, преноси Н1.

Током евакуисања наводно болесног путника, око 20 људи jе искористило прилику да побјегне из авиона и почело да трчи по аеродромском писти. Двије особе су ухапшене, навела jа гарда.

Шпански лист Паис (Ел Паис) пренио jе да истражитељи сматраjу да jе вјероватно ријеч о превари како би неки путници илегално ушли у земљу.

Путник коjем jе позлило, пребачен jе у болницу гдје су љекари после прегледа установили да jе потпуно здрав. Тог путника jе потом ухапсила полициjа.

Други путник коjи jе ишао са наводно болесним путником у болницу успио jе да побјегне.

Због те пометње jе 13 авиона коjи су чекали слијетање на аеродром у Палма де Маjорки, преусмјерено на друге аеродроме. Аеродром jе поново отворен око поноћи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 16:12