Принцеза Касија Катар / -скриншат
01/06/2022 u 20:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивша катарска принцеза пронађена мртва у Марбељи

Медији наводе да је тијело је пронашла полиција након што их је алармирала њена најмлађа ћерка јер јој се мајка није јављала

Касиа Галлиано, бивша супруга катарског принца Абделазиса бин Калифа ел Танија, пронађена је мртва у недјељу у свом дому у Марбелли на југу Шпаније.

Медији наводе да је тијело је пронашла полиција након што их је алармирала њена најмлађа ћерка јер јој се мајка није јављала. Претпоставља се да је узрок смрти предозирање наркотицима, а на њеном тијелу нису нађени знакови физичког насиља.

Касиа Галлиано је била трећа супруга милијардера Абделазиса бин Калифе ел Танија (73), ујака садашњег катарског емира. Она је прошлог мјесеца тврдила да је бивши катарски министар нафте и финансија, који је био најстарији син претходног емира Калифе бин Хамада ел Танија, сексуално злостављао једну од њихове три кћери, иако је он негирао оптужбе, преноси српски Блиц.

Француски лист Ле Парисиен је извијестио да је 19. маја паришки суд одбацио принцезине захтјеве за притвор бившег супруга. Она је недавно провела неколико мјесеци у болници, а француски медиј наводи да је била склона нервним сломовима. Као резултат тога, судија је одгодио случај док се не изврши психолошка процјена како би се боље разумјеле околности у којима живјела.

Касиа је тврдила да је једна од њених кћери била жртва сексуалног напада свог оца када је имала између девет и 15 година. Шеик је ове оптужбе негирао, а паришко тужилаштво отворило је истрагу.

“Мој клијент је био скрхан овом одлуком. Мислим да је, прије свега, умрла од туге”, рекла је паришким новинама њена адвокатица Сабрина Босх, која борави у Шпанији с двије Касијине најстарије кћерке (17), које су овог понеђељка морале да идентификују своју мајку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:21