Алек Болдвин / - фото: Википедија
23/10/2021 u 17:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Болдвин у шоку после трагедиjе, истражуjе се коjа врста мунициjе jе коришћена

Испаливши метак из реквизита, славни глумац Алек Болдвин jе на филмском сету у Новом Мексику убио шефицу фотографиjе Халину Хачис и ранио редитеља Хоела Соузу

Како jе дошло до трагедиjе на филмском сету вестерна "Руст", о коjоj прича цио свијет? То jе питање на коjе истрага треба да да одговор. Jедна особа jе убиjена, а друга рањена.

Испаливши метак из реквизита, славни глумац Алек Болдвин jе на филмском сету у Новом Мексику убио шефицу фотографиjе Халину Хачис и ранио редитеља Хоела Соузу. Инцидент се догодио на снимању wестерна „Руст“, пише у саопштењу канцелариjа шерифа. Филмски сет jе затворен, а из канцелариjе шерифа округа Санта Фе потврдили су да jе Болдвин заиста пуцао из пиштоља, преноси Н1.

– Према резултатима истраге, сцена коjа jе снимана укључивала jе употребу ватреног оружjа из коjег jе испаљен проjектил. Детективи тренутно истражуjу како и коjа врста мунициjе jе коришћена. Jедна жртва jе превежена хеликоптером на универзитеску клинику Новог Мексика, али jе подлегла повредама – каже Адан Мендоза, шериф округа Санта Фе.

За сада оптужница ниjе подигнута. Полициjа узима изjаве свједока како би се све расвјетлило. Болдвинов портпарол jе потврдио да jе коришћен реквизитни пиштољ с тзв. ћорцима.

– Постоjи верзиjа да jе Болдвин узео пиштољ, уперио га у правцу камере… али ево видите – наводи Славиша Ивановић, предсједник Српске каскадерске асоциjациjе.

Сниматељка Халина Хачинс, jе само два дана прије сета на коме jе изгубила живот, обjавила снимак са локациjе на коjоj се снимао „Руст“.

– Jедна од предности снимања вестерна jе да можете на jахање коња када имате слободан дан – написала jе.

После несреће глумац Алек Болдвин се огласио на Твитеру и рекао да jе у контакту са мужем несрећно страдале сниматељке, као и да потпуно сарађуjе са полициjом.

– Не постоjе речи коjима би изразио моj шок и тугу у вези са трагичном несрећом коjа jе одузела живот Халини Хучинс, супрузи, маjци и нашоj дубоко поштованоj колегиници“.

Водитељ Пирс Морган поставио jе двије фотографиjе на Твитеру, избезумљеног Алека Болдвина, после трагедиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 15:04