Алек Болдвин / - АЛЕК БОЛДВИН/ - РТРС
15/01/2022 u 11:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Болдвинов телефон предат полицији због истраге

Иако је полиција раније ове недјеље саопштила да Болдвин не сарађује у истрази, шеф њујоршке полиције синоћ је потврдио да је глумац донио свој мобилни телефон у полицијску станицу

Амерички глумац Алек Болдвин предао је свој мобилни телефон истражитељима убиства које се догодило крајем октобра 2021. године на сету филма “Рђа” у Мексику.

Иако је полиција раније ове недјеље саопштила да Болдвин не сарађује у истрази, шеф њујоршке полиције синоћ је потврдио да је глумац донио свој мобилни телефон у полицијску станицу која се налази у близини његовог пребивалишта, преноси Ројтерс.

У извјештају ББЦ се наводи да истражитељи планирају да провјере мејлове, текстуалне и гласовне поруке повезане са убиством које се догодило 21. октобра 2021. године током снимања филма “Рђа”, када је хицем из пиштоља убијена директорка фотографије Халина Хачинс, а рањен редитељ Џоел Соуза.

“У мобилном телефону неће ништа пронаћи. На том уређају нема (валидних) одговора. Алек није урадио ништа погрешно”, рекао је његов адвокат Ерон Дајер, пишу медији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 17:41