Брус Вилис / - фото: GULIVER IMAGE
30/03/2022 u 21:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брус Вилис се повлачи из глуме због болести

Заједничка изјава објављена је на налозима његове породице на друштвеним мрежама, у којој се објашњава да је Вилис „имао одређене здравствене проблеме", и да му је недавно дијагностикована афазија

Звијезда акционих филмских хитова Брус Вилис приводи каријеру крају пошто му је дијагностикован језички поремећај (афазија) који утиче на његову способност да комуницира.

Глумац Брус Вилис, најпознатији по свом раду на филмовима Умри мушки, повлачи се из филмске индустрије након што му је дијагностикована афазија.

Заједничка изјава објављена је на налозима његове породице на друштвеним мрежама, у којој се објашњава да је Вилис „имао одређене здравствене проблеме", и да му је недавно дијагностикована афазија, што утиче на његове когнитивне способности.

- Као резултат овог стања, Брус се полако повлачи из каријере која му је толико значила - наводи се у изјави, преноси РТС.

- Ово је заиста изазовно вријеме за нашу породицу, и веома смо захвални на вашој љубави, саосјећању и подршци. Пролазимо кроз ово као снажна јединствена породица, и жељели смо да то знају његови обожаваоци, јер знамо колико им он значи, као и они њему", додаје се у изјави.

- Као што Брус увијек каже - 'Проживи то' - ми заједно планирамо да урадимо управо то - закључују чланови Вилисове породице.

Вилис је стекао славу у ТВ емисији Moonlighting, пре него што се у фимском свијету поставио као плодна акциона звијезда.

Поред филмова Умри мушки, похвале је добио и за своје улоге у филмовима као што су Пулп Фиктион, Пети елемент, Дванаест мајмуна, Шесто чуло, Мунрајс Кингдом...

Био је у браку са глумицом Деми Мур 23 године; имају три ћерке. Он такође има двије ћерке са својом другом женом, Емом Хеминг Вилис.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:29