Ilon Mask / - INSTAGRAM
17/09/2022 u 03:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dobro zaradila: Bivša djevojka Ilona Maska na aukciji prodala zajedničke fotografije i uspomene

Svaka od fotografija je pojedinačno prodata na aukciji

Žena koja se tokom studija zabavljala sa Ilonom Maskom, zaradila je nešto više od 165.000 dolara pošto je na aukciji prodala ličnu kolekciju fotografija i drugih predmeta povezanih sa najbogatijim čovjekom.

Među predmetima koje je na aukciji u organizaciji „RR aukšnsa“ prodala Dženifer Gvin iz Južne Karoline, nalazi se rođendanska čestitka koju je dobila od Ilona Maska (16.643 dolara), fotografija iz studentske sobe na kojoj Musk leži naglavačke (za 21.889 dolara) i zlatna ogrlica koju joj je Musk poklonio 1994. za 51.008 dolara. Ogrlica ima malu smaragdnu amajliju koja je navodno iskopana u rudniku Maskovog oca u Africi.

Gvinova je prodala 18 fotografija nastalih tokom njene veze sa Maskom na Univerzitetu u Pensilvaniji, čak i one na kojima njih dvoje jedu ili se druže se sa prijateljima.

Dženifer Gvin se odlučila na ovaj korak kako bi sakupila novac za školarinu svome posinku, prima pisanju Indipendenta. Svaka od fotografija je pojedinačno prodata na aukciji.

Na jednoj fotografiji iz 1995. koja je prodata za 2.733 dolara, Gvin i Mask sjede na klupi ispred studentskog doma. Kako je rekla u opisu fotografija koje je objavila aukcijska kuća, Maskova majka Mej snimila fotografiju kada je dolazila da obiđe sina.

- Koliko se sjećam, nas troje smo planirali da se odvezemo u Njujork da vidimo mjuzikl Tomi. Cijelo putovanje je bilo divan poklon od Mej, stoji na sajtu. „Ali dok smo se spremali da krenemo, nešto se pokvarilo na Ilonovom autu. Tako da smo na kraju proveli pet ili više sati u prodavnici auto djelova kako bi Ilon sam popravio auto. Na kraju je uspio i stigli smo do Njujorka i divno se proveli“.

Druga fotografija, koja je prodata za 1.155 dolara, prikazuje preeksponirani krupni plan dvadesetrogodišnjeg Maska u smeđoj kožnoj jakni za volanom BMV-a. „Išli smo da pogledamo Petparačke priče na jednom od naših prvih sastanaka van kampusa“, stoji u opisu koji je Dženifer postavila na veb-sajtu aukcijske kuće.

Početna cijena ove fotografije je bila 400 dolara, a prodata je za 1.155

Gvin i Mask su počeli da se zabavljaju 1994. godine, kada je ona bila stalni savetnik u studentskom domu u kojem je Mask živio.

U intervjuu koji je prošlog mjeseca dala za Inside Edition, Gvin je navela da joj je veza sa Maskom bila prva ozbiljna veza, a njega iz tog perioda je opisala kao „slatkog“, „ljubazanog“, „pametnog“ i „privlačanog“, mada prilično uzdržanog u izražavanju osjećanja.

Takođe, tvrdi da je još u studentskim danima pokazivao veliko interesovanje za električne automobile. Napomenula je i da se sa Maskom nije čula još od kada su raskinuli, prije 27 godina.

Zabavljali su se od 1994. do 1995. godine, a razišli su se pošto je Mask diplomirao i odselio se u Kaliforniju. Tvrdio je da mu telefonski razovori izgledaju kao čisto gubljenje vremena. Od tada nikada više nisu bili u kontaktu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:07