Džo Bajden i Narendra Modi / - EPA
10/09/2023 u 17:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) G20: Bajdenovo rukovanje sa Staljinom hit na društvenim mrežama

Indijski Staljin objavio je na mreži X fotografije sebe kako se rukuje s Bajdenom, a uz njih stoji indijski premijer Narendra Modi

Gospodin Staljin stisnuo je ruku američkog predsjednika na samitu G20 u Indiji i zadovoljan objavio fotografiju kao svedočanstvo, čime je veoma razveselio društvene mreže.

Sovjetski diktator odavno je mrtav, ali na svečanoj večeri za učesnike samita G20 u Nju Delhiju, koji je bio potpuno vegetarijanski s posebnim naglaskom na proso, namirnicu posluženu u svim mogućim oblicima, gost je bio i M. K. Staljin, ministar indijske države Tamil Nadu, koji je dobio priliku da se pozdravi se s američkim predsjednikom Džozefom Bajdenom.

M. K. Staljin rođen je 1953. u Indiji tek nekoliko dana prije smrti Josifa Visarionoviča Staljina i njegov otac nadenuo je novorođenom sinu ime u čast sovjetskog vođe.

Indijski Staljin objavio je na mreži X (bivši Twitter) fotografije sebe kako se rukuje s Bajdenom, a uz njih stoji indijski premijer Narendra Modi.

"Sjajno, američki predsednik sreće Staljina nakon Drugog svetskog rata", jedan je od komentara na društvenoj mreži.

SAD i SSSR bili su saveznici u Drugom svjetskom ratu, ali nakon pobjede odnosi su zahladili i prerasli u Hladni rat.

Indija, koja je bila nesvrstana država, približila se SSSR i Moskva je njen glavni dobavljač oružja.

Imena nadahnuta ličnostima iz komunizma nisu rijetkost u Indiji, posebno u državi Tamil Nadu te u susjednoj Kerali, gde je komunistička stranka vladala najvećim dijelom šest proteklih decenija.

Godine 2021, u Kerali se muškarac po imenu Engels oženio u prisustvu svojih prijatelja koji se zovu Marks, Lenjin i Ho Ši Min.

Iste godine, takođe u Kerali, oženio se muškarac koji se zove Socijalizam, a na svadbi su bila njegova braća Komunizam, Lenjinizam i Marksizam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. decembar 2023 17:22