/ - ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРОФИМЕДИА/ШУТЕРСТОК
13/02/2022 u 11:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хаос на Тиндеру: Амерички војници у Сплиту траже дјевојке и дјечаке ради забаве

Бивши амерички предсједник Барак Обама је 2010. године потписао закон који омогућава геј особама да отворено говоре о својој сексуалној оријентацији

Амерички носач авиона УСС Хари С. Труман упловио је у близини сплитске луке, а војници су овом приликом одлучили да се забаве у Сплиту. Наиме, на Тиндер-у, популарној апликацији за упознавање, траже дјевојке и момке за провод.

Војници су открили да су први пут у поменутом хрватском граду и да се у понедељак враћају кући. Ипак, планирају да проведу викенд у упознавању мјештана.

Има ли згодне младе Хрватице да је упознам и да ми покаже град?“, написао је младић на Тиндеру, преноси Слободна Далмација, јавља Нова.рс.

- Ја сам мушкарац, волим све спортове и такође тражим атлетске и мужевне момке за забаву. Немам смјештај - написао је један Афроамериканац који је изјавио да је официр на УСС-у Хари С. Труман .

- Тражим мишићаве мушкарце. Овде сам неколико дана. За почетак дописивање. Може да ми покаже град. Можемо заједно у градску теретану - такође је један од огласа.

Иначе, бивши амерички предсједник Барак Обама је 2010. године потписао закон који омогућава геј особама да отворено говоре о својој сексуалној оријентацији.

Десетине хиљада Американаца више неће морати да живе у лажима да би служили земљи коју воле, рекао је тада Обама.

Медији су раније писали да је ова посјета Американаца Хрватској рутинска и да се спроводи у циљу јачања билатералних односа САД и њених савезника широм свијета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 15:56