/ Фото: Јутјуб
13/01/2022 u 13:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хулк Хоган на мети критика: Шта ће вам вакцине, фокусирајте се на Бога

Вакцинисани падају као муве, али то никада нико неће рећи, каже професионални рвач

Бивши професионални рвач и телевизијско лице Хулк Хоган постао је главна тема на друштвеним мрежама раније ове недеље због објављивања теорије завjере против вакцинације на Фејсбуку.

Та теорија постала је дио монолога Џимија Фелона у најновијој епизоди "The Tonight Show".

Хоган је написао коментар у коме наговјештава да су комичар Боб Сагет, који је трагично преминуо током викенда, Бети Вајт, која је преминула 31. децембра само неколико недеља прије свог 100. рођендана, и Сидни Поатје, који је преминуо у 94. ој години, 6. јануара, сви умрли јер су примили вакцину против ковида 19.

-Бети и Сидни су такође вакинисани. Падају као муве, али то никада нико неће рећи- казао је Хулк. 

Водитељ Фелон је је стога у својој емисији казао да је Хулк под великом критиком након што је сугерисао да је вакцина против ковида крива за неке од недавних смрти највећих познатих личности.

- Kао резултат тога, Хоган је проглашен за шампиона у тешкој категорији на Фејсбуку. Сада се смијете, али ако Трамп буде поново изабран, он је нови Ентони Фаучи- казао је Фелон иронично. 

Ово није први пут да Хоган даје коментаре у вези са вакцинама. Он је још у априлу 2020. године, баш када је почела пандемија коронавируса, наговијестио да вакцине можда неће бити потребне.

- За три кратка мјесеца, баш као што је урадио са пошастима у Египту, Бог је одузео све што обожавамо. Бог је рекао, 'обожавате спортисте, затворићу стадионе. Обожавате музичаре, затворићу грађанске центре. Обожавате глумце, затворићу позоришта. Обожавате новац, угасићу привреду и урушити берзу. Нећеш да идеш у цркву и да ми се клањаш, направићу да не можеш у цркву. Ако ће се људи који се зову мојим именом понизити и молити се и тражити лице моје и окренути се од злих путева њихових, тада ћу чути с неба и опростићу им грехе и исцијелићу земљу њихову'. Можда нам не треба вакцина, можда треба да искористимо ово вријеме изолације, да оживимо и да се фокусирамо на једину ствар на свијету која је заиста важна. А то је Исус- поручио је тада чувени Хулк. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:52