foto: TSA / - FOTO: TSA
25/11/2022 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

I to se dešava: Propustio let zbog mačke koja se ušunjala u kofer

Uprkos tome što se svakodnevno bave svime, od ilegalnog vatrenog oružja do ilegalnog sosa od brusnice, zaposleni kažu da rijetko nalaze životinje u prijavljenoj torbi

Poznato je da ljudi nose razne stvari u avionima, ali snimak kofera iz JFK-a u Njujorku obilazi svijet. Kofer koji je putovao od Njujorka do Orlanda zapeo je za oko obezbjeđenju aerodroma zbog siluete mačke u prirodnoj veličini koja se pojavila na ekranu.

Ispostavilo se da je obris u prirodnoj veličini jer je mačka bila prava mačka: riđa, živa i nepovređena iako je bila strpana u kofer i bačena na putu do aviona. Čuvari su bili šokirani.

Uprkos tome što se svakodnevno bave svime, od ilegalnog vatrenog oružja do ilegalnog sosa od brusnice, zaposleni kažu da rijetko nalaze životinje u prijavljenoj torbi.

Vlasnik kofera morao je da propusti let

Putnik, koji je putovao letom Delta er lajnsa, pozvan je da dođe i objasni svoj prtljag i rekao obezbjeđenju da mačka nije njegova. On je dodao da je mačka pripadala nekom drugom u njegovom domaćinstvu i da se vjerovatno ušunjala u kofer.

Putnik je morao da propusti let, ali je mačka, koja se zove Smers, dobro i incident nije uznemiren.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
AVIONMAČKALETSAD
01. februar 2023 19:27