Израел, Газа / - SCREENSHOT
28/05/2021 u 21:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Израелска војска убила Палестинца

Тензиjе у тоj региjи и даље су високе успркос примирjу постигнутом прошли дан између Израела и палестинског милитантног покрета Хамас из Газе

Израелски воjници убили су данас Палестинца током сукоба у окупираноj Западноj обали, обjавило jе палестинско министарство здравља.

Тензиjе у тоj региjи и даље су високе успркос примирjу постигнутом прошли дан између Израела и палестинског милитантног покрета Хамас из Газе, чиме су завршени 11 дана дуги сукоби.

Палестинци бацали камење и палили гуме

Неколико стотина Палестинаца окупило се у близини Наблуса, на сjеверу Западне обале, како би протествовали против нових израелских насеља. Дио њих, с лицима прекривенима маскама, бацали су камење на воjнике и палили гуме, преноси Ројтерс, пише Индекс.хр.

Израелска воjска jе о насилним немирима у коjима Палестинци пале ватру и гуме и бацаjу камење на снаге сигурности коjе одговараjу мjерама за гушење немира.

– Свjесни смо извjешћа о убиjеном Палестинцу. Узрок његове смрти и даље ниjе познат. Инцидент се истражуjе – рекла jе гласноговорница израелске воjске.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 02:11