Јамајчанин с маском дошао да подигне награду / - SHUTTERSTOCK
26/04/2022 u 10:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јамајка: Добитник лутрије дошао да преузме награду са маском на глави

У јуну је жена која је освојила 180.900.000 долара у новцу на Јамајци носила намигујућу емотикон маску за лице како би прикрила ко је

Добитник на лутрији на Јамајци који је наизглед желио да остане анониман одабрао је маску из филма “Врисак” да сакрије своје лице.

Побједник, идентификован само као А. Кембл прикупио је свој добитак од отприлике 1.300.000 америчких долара. Он је сакрио свој идентитет због сигурности, али и да њему блиски људи и околина не би сазнали.

Кембелу је позлило када је сазнао да је освојио Супер Лото , након што је купио лоз за 1,48 долара.

- Сазнао сам да сам побиједио исте ноћи - рекао је и додао: 

- Обично бих записао бројеве са телевизије, јео и онда отишао да провјерим своје бројеве. Погледао сам своју картицу те ноћи и утрчао у купатило.

Чинило се да је Кембел размишљао о томе како да одговорно рукује новцем. Осјећао се мало укочено послије толике среће због побједе.

- Желим да добијем лијепу кућу. Још је нисам нашао, али ћу је ускоро потражити. Волим да рукујем новцем. Не молим, не позајмљујем - рекао је.

Кембел није први добитник Супер лота који је заштитио свој идентитет након побједе. У јуну је жена која је освојила 180.900.000 долара у новцу на Јамајци носила намигујућу емотикон маску за лице како би прикрила ко је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 02:51