/ - ФОТО КОЛАЖ/ АВАЗ.БА
16/03/2022 u 07:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кадиров Маска назвао човјеком „непоколебљиве воље“

Искрено цијеним људе са сопственим виђењем ситуације и непоколебљивом вољом. Захваљујем му на томе. Поштујем карактер и одсуство двоструких стандарда, написао је Кадиров.

Шеф Чеченије Рамзан Кадиров прокоментарисао је на свом Телеграм каналу одлуку америчког бизнисмена Илона Маска да не блокира руске сајтове на мрежи Старлинк, напомињући да искрено цијени људе „са њиховим виђењем ситуације и непоколебљивом вољом“.

Маск је раније рекао да Старлинк одбија да блокира руске новинске куће, упркос захтјевима „одређених држава“.

"Пријатељи, шала је шала, али се мора препознати карактер и трезвен, недвосмислен став сваке особе. Искрено цијеним људе са сопственим виђењем ситуације и непоколебљивом вољом. Захваљујем му на томе. Поштујем карактер и одсуство двоструких стандарда“, написао је Кадиров.

Раније је Маск на Твитеру објавио објаву у којој је изазвао руског предсједника Владимира Путина на дуел у борилачким вјештинама. На шта је Кадиров савјетовао америчком бизнисмену да се не такмичи са предсједником, пошто имају „превише различите категорије тежине“: уосталом, у једном „ћошку ринга“ је „бизнисмен и твитер блогер“, а у другом – „свјетски политичар, стратег, олуја Запада и САД”.

Након овог апела Кадирова, Маск је преименовао свој Твитер налог из илона Маска у Илона Маск. Шеф Чеченске Републике је на ово реаговао писањем да му је драго што је Маск послушао његове жеље.

"Овако је много боље. Такође би требало да преименујемо логин из Илона у Илона Маск", написао је Кадиров.

Он је такође изразио наду да се бизнисмен „још увијек шалио” на рачун изазова предсједнику.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:23