Sputnik/Алексей Дружинин / - SPUTNIK/Алексей Дружинин
26/03/2022 u 20:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кадиров: Поносни сам муслиман и противник Запада, Бајден је оронули каубој

У Украјини нећемо оставити ни траг нациста и шејтана, поручио је лидер Чечена

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров сматра да је Сједињене Америчке Државе економски вампир и да је крајње вријеме да се у њу забоде глогов колац.

Он је за америчког лидера Џозефа Бајдена казао да је ратни злочинац који заташкава дугогодишње злочине Пентагона.

- Бајден, иако има људски облик, води сатанистичку политику, оптерећену старачком деменцијом. Спасавајте своје земље. Не дозволите да један малоумни каубој уништи сав преостали свијет- написао је Кадиров на Телеграму.

Истовремено се обратио лидерима европских земаља са питањем "зашто скоро цио свијет гледа кроз прсте Бајденовим глупостима".

- Ако је оронулог каубоја Бајдена баш брига за вашу економију или за то какви се негативни процеси дешавају код вас, зашто ви, развијене и европске земље у развоју бринете за интересе САД више него за своје народе и земље? Зашто мислите да ако се САД плаше Русије, да она и за вас представља неку пријетњу?- упитао је Кадиров.

Позвао је европске лидере да трезвено процијене ситуацију и да искористе прилику да се ослободе америчког угњетавања.

Кадиров је такође истакао да „цио исламски свијет подржава Русију у њеној борби против универзалног зла“, додајући да се ниједна земља у свијету, гдје претежно живи муслиманско становништво, није придружила санкцијама против Русије.

- Поносан сам што сам муслиман и гледам како су се сви муслимани ујединили са нама и изразили свој недвосмислен став против Запада. Зато, ма колико да Бајден и његови послушници буду помагали кијевском режиму, у Украјини нећемо оставити ни траг нациста, бандероваца и шејтана- поручио је Кадиров.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:17