/ - UNSPALSH, ILUSTRACIJA
11/11/2022 u 22:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kinez nakon 29 godina uhapšen zbog ubistva, za to vrijeme postao milioner

Uhapšeni, koji je prvobitno bio radnik, tokom godina je postao milioner, dodali su mediji ne navodeći kao je stekao bogatstvo

Kineska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za ubistvo, koji je tokom 29 godina bjekstva postao milioner, prenijeli su tamošnji mediji, javljaju agencije prensoe emdiji.

Istražitelji navode da je čovjek identifikovan samo po prezimenu Sjong, osumnjičen da je nožem ubio jednu osobu tokom svađe 1993. godine.

Policija iz grada Sjanđijang u centralnoj provinciji Hubej prešla je više od 1.200 kilometara do Huižoua u južnoj provinciji Gangdong da bi uhapsila osumnjičenog.

Sjong je uhapšen u svom domu gdje živi sa majkom, a predstavio se kao službenik za prevenciju koronavirusa, navodi se na video snimku koji su objavili mediji.

Uhapšeni, koji je prvobitno bio radnik, tokom godina je postao milioner, dodali su mediji ne navodeći kao je stekao bogatstvo.

- Sada znate zašto smo došli po vas. Došlo je vrijeme da platite dugove - rekao je jedan policajac, kako se čuje na video snimku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:34