фото: принтскрин / - фото: принтскрин
06/02/2022 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мајка убила кћерку због Сунђер Боба: "Он ми је рекао да убијем дијете"

На суду је рекла да јој је цртани јунак Сунђер Боб Коцкалоне на телевизији рекао да убије дијете, или ће он убити њу

Џастин Џонсон (22) је убила трогодишњу кћеркицу Сатон два дана после дјевојчициног рођендана. Искасапила је дијете ножем, а тијело потом ставила у црну кесу за смеће. На суду је рекла да јој је цртани јунак Сунђер Боб Коцкалоне на телевизији рекао да убије дијете, или ће он убити њу.

Истражитељ социјалне службе за угрожену дјецу рекао је пред судом да се Џастин не сјећа шта је урадила јер је имала халуцинације.

- Казала је да је гледала Сунђер Боба на телевизији и да је почео да јој говори да убије дијете. Да мора да убије кћерку иначе ће Сунђер Боб убити њу. Она је раније била зависница од хероина, а после убиства је рекла да није спавала двије недјеље и да је због тога имала халуцинације - рекао је истражитељ Рајан Еберлин.

Њен млађи брат, чије име није откривено јер је још увијек малољетан, пронашао је тијело своје сестричине у кеси.

- Питао сам је гдје је Сатон, рекла ми је да гледам своја је*ена посла, али то је за њу био уобичајени начин комуникације. Онда сам видео кесу и ножицу која вири из ње. Пипнуо сам стопало, било је ледено - испричао је он.

Дијете је било избодено по глави, грудима и стомаку, а ране су биле стравичне, рекао је иследник. Џастин је у судницу уведена у лисицама, и неконтролисано је плакала током цијелог суђења.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:01