Илон Маск / -Инстаграм
26/04/2022 u 09:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маск најавио промјену: Стаје на крај лажним налозима на Твитеру

Недуго након што се појавила вијест да је постао власник Твитера, Маск се огласио на Твитеру, гдје је потврдио ову информацију

Илон Маск, најбогатији човјек на свијету, купио је компанију „Твитер“ за 44 милијарде долара.

Недуго након што се појавила вијест да је постао власник Твитера, Маск се огласио на Твитеру, гдје је потврдио ову информацију.

Такође, Макс је у првој поруци коју је подијелио на друштвеној мрежи која је сада у његовом власништву, најавио и велику промјену која ће се на Твитеру догодити. 

- Такође желим да Твитер учиним бољим него икад тако што ћу побољшати производ новим функцијама, учинити алгоритме отвореним извором како би се повећало повјерење, побиједио спам ботове и потврдио аутентичност свих људи. Твитер има огроман потенцијал – радујем се раду са компанијом и заједницом корисника како бисмо га откључали - најавио је Маск у својој изјави раније данас. 

Подсјетимо, амерички милијардер купио је компанију „Твитер“ за 44 милијарде долара.

Компанија „Твитер“ јуче започела преговоре с Маском након што је објавио детаље о понуди.

Маск се састајао са акционарима „Твитера“ у последњих неколико дана тражећи подршку за своју понуду о преузимању компаније. Рекао је да „Твитер“ треба да буде приватан да би се развијао и постао права платформа за слободу говора, пренео је Спутњик.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:11