Donald i Melanija Tramp / - SHUTTERSTOCK
16/09/2023 u 12:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Melanija navodno odbija da se pridruži kampanji, Tramp tvrdi suprotno

Prošlog vikenda, transparent sa pitanjem „Gdje je Melanija?“ preletio je na avionu preko fudbalske utakmice u Ajovi kojoj je prisustvovao Tramp

Bivši američki predsjednik Donald Tramp, koji je trenutno u trci da po treći put postane republikanski predsjednički kanditat, tvrdi da je držao Melaniju podalje od kampanje jer je "gadno i tako zlobno", ali dodaje da će mu se ona "uskoro" pridružiti.

Prije šest nedjelja, Njujork tajms je objavio da je Melanija Tramp više puta odbila da se pridruži svom suprugu u predizbornoj kampanji, piše Biznis Insajder. 

Prošlog vikenda, transparent sa pitanjem „Gdje je Melanija?“ preletio je na avionu preko fudbalske utakmice u Ajovi kojoj je prisustvovao Tramp.

Moderatorka „Meet the Press“ Кristen Velker pitala je ove nedjelje bivšeg predsjednika o Melanijinom odsustvu, tokom intervjua koji će biti emitovan u nedjelju.

„Hoćemo li je uskoro vidjeti?“ upitala je.

„Da. Uskoro? Da, prilično brzo. Кada bude prikladno, ali prilično brzo. Ona je povučena osoba, sjajna osoba, veoma samouvjerena i veoma voli našu zemlju. I iskreno, volim da je držim podalje od toga. To je tako gadno i tako zlobno“, odgovorio je Tramp.

U julu je Tajms izvijestio da je Melanija odbila zahtev svog muža da mu se pridruži u predizbornoj kampanji jer osjeća da su je izdali zaposleni i prijatelji tokom boravka u Bijeloj kući.

Uprkos njenom odbijanju, izvori bliski Trampovima insistirali su Tajmsu na tome da ona i dalje privatno podržava njegovu kandidaturu i veruje da bi on mogao ponovo da se izbori za mjesto predsjednika.

Melanija se takođe nije pojavila ni na jednom od nedavnih sudskih saslušanja svog muža.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 23:49