/ - Фото: Архива
13/03/2022 u 16:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мила Кунис стала уз руски народ: Нису криви они, него људи на власти

Не желим да постоји мишљење "сви Руси су ужасна људска бића", казала је америчка глумица

Америчка глумица Мила Kунис изненадила је јавност својом изјавом и ставом, говорећи о ситуацији у Украјини када је истакла да без обзира на све руски народ не треба сматрати непријатељима.

Глумица и њен супруг Ештон Kучер покренули су кампању прикупљања средстава и подршке народу у Украјини, гдје је Kунис рођена, прикупивши 20 милиона долара за мање од седам дана.

У разговору са Маријом Шрајвер за онлајн серију "Conversations above the noise" Мила је подијелила свој емотивни одговор на ратна дешавања, објашњавајући да иако се идентификује као поносна Американка, не може да се не осјећа погођеном догађајима из Украјине одакле се преселила као дијете.

- Цио живот сам се сматрала искључиво Американком и онда се ово догоди - и имајте на уму, имамо пријатеље у Украјини, Еш и ја смо отишли и састали се са предсједником Володимиром Зеленским непосредно прије пандемије. Била сам тамо, али увијек сам себе сматрала Американком. Не могу да изразим или објасним шта ме је снашло, али одједном сам заиста имала осјећај да ми је срце ишчупано, то је био најчуднији осјећај- казала је она. 

Она је међутим истакла да се упркос овој ситуацији Руси не треба сматрати непријатељима.

- Не мислим да треба Русе сматрати непријатељима. Заиста желим то да нагласим. Не мислим да се о томе довољно говори у медијима- нагласила је  Мила. 

Додала је да тренутно у јавности постоји размишљање: "Ако нисте с нама, онда сте нам непријатељи".

- Не желим да људи спајају два проблема која се дешавају. Не мислим да су то људи Русије. Не желим да постоји мишљење: Сви Руси су ужасна људска бића. Не желим да то буде реторика, охрабрујем људе да на то гледају из перспективе: Људи на власти су одговорни, а не сам народ Русије- закључила је Мила. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 14:32