/ -FOTO: ILUSTRACIJA
30/05/2022 u 16:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Младожења тврдио да су га разбојници премлатили како би избјегао свадбу

Несрећног Грка тужила је бивша вјереница, која је мјесецима била у заблуди да је пљачка осујетила њено вјенчање

У градићу Агринио на западу Грчке одиграла се мала драма, која је добила и судски епилог: будући младожења је, да би избјегао свадбу, исценирао пљачку.

Како наводи Грик сити тајмс, Грк је тврдио да су двојица мушкараца са фантомкама упала у његову кућу у намјери да је опљачкају и однесу накит, новац и остале драгоцјености.

Грк је тврдио да су га разбојници везали, претукли, ставили му повез преко уста и оставили га без свијести. Пронашли су га рођаци и хитно је превезен у болницу.

Као немила последица овог догађаја, отказано је његово вјенчање жртве и његове изабранице, које је било заказано само два дана касније.

Несуђени младожења боловао је дуго, а свадбу више нико није помињао.

Међутим, неколико мјесеци касније, током полицијског испитивања, уочене су многе контрадикторности у његовом исказу, што је код истражитеља побудило сумњу и на крају је несуђени младожења морао да призна да се пљачка није ни догодила.

Признао је да је погријешио што није рекао цијелу истину, а против њега је подигнута оптужница због давања лажних исказа и обмањивања полиције.

Међутим, после извјесног времена тужила га је и бивша вјереница, која је мјесецима била у заблуди да је пљачка осујетила њено вјенчање. Сад је убијеђена да је инцидент излажиран само да не би било свадбе.

Чак тврди да јој неке драгоцјености нестале после наводне пљачке, никад нису ни враћене, па је тако остала и без накита и без младожење.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:18