/ - BRAJAN VOLš PRED SUDOM, FOTO: PRINSTCREEN
14/01/2023 u 22:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muž Ane Volš nije prijavljivao njen nestanak

Policija je 4. januara primila poziv u kojem se osoba raspitivala o stanju Ane Volš

Dnevnik policije Masačusetsa, vođen u danima posle nestanka Ane Volš, bacio je novo svjetlo na to kada je tačno nestala i kako je reagovao najuži krug ljudi oko nje. Policija Kohaseta, u kojem je Volš, porijeklom Beograđanka, živjela sa mužem i tri sina, potvrdila je vjerodostojnost dnevnika koji je objavljen na sajtu lokalnog medija.

Prema dnevniku, policija je 4. januara primila poziv u kojem se osoba raspitivala o stanju Ane Volš, čije ime je pogrešno napisano u pomenutom dokumentu. Prema njemu, pozivalac je rekao da je šef obezbjeđenja u kompaniji za nekretnine u kojoj je radila i Volšova, Tišman Spejer. 

Brajan Volš ispričao svoju verziju nestanka njegove supruge

Naveo je da da Volšova radi u Vašingtonu, ali živi u Kohasetu. Opisao je neke detalje nestanka, a potom kazao da je kompanija kontaktirala muža Ane Volš, i da on nije prijavio njen nestanak.

Policija je prvobitno saopštila da su firma Volšove i njen muž "istovremeno“ prijavili njen nestanak.

Suprug Brajan Volš uhapšen je i optužen za obmanjivanje inspektora.

Ali, kada je Brajan Volš optužen u ponedjeljak, njegova advokatica Trejsi Majner rekla je sudu da je njen klijent kontaktirao kompaniju o Aninom nestanku, što je u direktnoj suprotnosti sa onim što je policiji rekao predstavnik Tišman Spejera.

"Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bio rezultat toga što je Brajan Volš kontaktirao poslodavca kako bi mu rekao da se nije čuo sa svojom ženom“, kazala je Majner na sudu. 

Predočila je i da je "poslodavac predložio da šef njegovog obezbjeđenja, koji je bivši policajac, kontaktira i policiju Kohaseta i Vašingtona".

Majner je odbila da razjasni ovo, a iz kompanije Tišman Spejer uputili su ih da se za sve nedoumice obrate policiji Kohaseta.

(N1)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:23