Princ Hari / - TWITTER/SCREENSHOT
24/04/2023 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa princ Hari biće čak u 10. redu zvanica

Bojim se da nema šanse za pomirenje u skorije vrijeme. Mislim da će ga Vindzori dočekati veoma hladno“, rekao je bivši batler Pol Barel

Britanski princ Hari, vojvoda od Saseksa, sjedeće na ceremoniji krunisanja svoga oca, britanskog kralja Čarlsa III, 10 redova iza ostalih članova kraljevske porodice i očekuje se da će brzo napustiti događaj u Vestminsterskoj opatiji, tvrdi poznavalac prilika Pol Barel, bivši batler, blizak kraljevskoj porodici.

Barel kaže da „nema šanse“ za pomirenje i da Hari možda neće imati vremena ni da razgovara sa ocem ili bratom tokom boravka u Londonu, navodi se u izvještaju britanskog tabloida San.

Bivši kraljevski batler kaže da bi Harijevo mjesto u desetom redu zapravo moglo biti pogodno jer će mu omogućiti da relativno neprimjetno i brzo napusti ceremoniju u trenutku koji sam bude odredio.

„To nije iznenađenje, on dolazi da bi se pokazao javnosti. Dolazi da bi sačuvao otvorena vrata i zbog toga što njegov otac želi da i on bude prisutan. Kralj će biti oduševljen što će oba njegova sina prisustvovati ovom značajnom danu u njegovom životu. Ipak, Hari se neće dugo zadržati“, tvrdi Barel.

Očekuje se da bi Hari, vojvoda od Saseksa mogao da dođe u Englesku i izađe iz nje u roku od 24 sata, iako to nije potvrđeno.

U razgovoru sa Denom Vutonom, bivšim batlerom princeze Dajane, Barel je rekao da Hari ne želi da provede mnogo vremena sa porodicom.

„Bojim se da nema šanse za pomirenje u skorije vrijeme. Mislim da će ga Vindzori dočekati veoma hladno“, rekao je bivši batler Pol Barel.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:51