Policija Nikšić / - NET
07/08/2023 u 21:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Njemac osumnjičen da je ženu držao zatočenu 12 godina, komšijama pričao da vrišti od bolova zbog raka

U izvještajima francuskih medija navodi se da je policija u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vrijeme kada je supruzi davao hranu

Njemac (55) je uhapšen je zbog sumnje da je 12 godina suprugu (53) držao zatvorenu u njihovom domu u Francuskoj.

Njegova supruga, takođe Njemica, pronađena je polugola i obrijane glave u spavaćoj sobi u stanu, rekao je izvor francuske policije za AFP.

Supružnici su stanovali u Forbahu, blizu granice s Njemačkom. Muškarac je osumnjičen za otmicu, silovanje i mučenje. Istražitelji vjeruju da je žena došla do telefona i pozvala njemačku policiju, koja je upozorila svoje francuske kolege, tvrdi izvor AFP-a, prenose mediji.

Lokalni tužilac Olivier Gledi rekao je da je žena lošeg zdravstvenog stanja. Dodao je da je u stanu bilo oko deset mačaka. Tužilac je naveo da je muškarac bio nezaposlen, kao i da je prije radio u Nemačkoj, piše BBC.

Osumnjičeni, koji se takođe suočava s optužbama za teško silovanje i mučenje, nalazi se u pritvoru u istočnom francuskom gradu Metzu, objavila je televizija BFMTV. Njemačke novine Bild intervjuisale su komšije supružnika. Oni su ispričali da im je muškarac rekao da njegova supruga ima rak i da „vrišti od bolova zbog svoje bolesti“, prenosi Index.hr.

Komšinica je za AFP ispričala da žena nije izlazila iz kuće. Iako je čula krike, mislila je da je to zbog njenog zdravstvenog stanja.

„Ženu sam poslednji put vidjela prije desetak godina. Mislila sam da je umrla ili da se odselila. On je bio vrlo pristojan i fin. „, rekla je druga komšinica koja živi u njihovoj ulici.

U izvještajima francuskih medija navodi se da je policija u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vrijeme kada je supruzi davao hranu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:07