Њемачки пијаниста / - фото: Твитер
05/03/2022 u 21:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Њемачки пијаниста свира клавир на граници Пољске и Украјине док избјеглице пристижу

Осим Мартела, осмиjех на лице Украjинцима jе покушао вратити и украjински пиjанист Максим, коjи последње дане проводи у склоништима уз своjу породицу и клавир

Друштвеним мрежама шири се снимка њемачког пиjаниста Деjвида Мартела коjи свира клавир на граници Пољске и Украjине док избjеглице стижу преко граничног прелаза Медика.

Многи су одушевљени што ово ради за Украjинце.

- Невjероватан jе. Jедном сам га видио и у Дрездену". "Jош данас ми jе у сjећању", "Ово jе супер", "Гдjе год се поjави, он даjе наду људима и враћа им осмиjех на лице" - само су неки од коментара на Твитеру.

Осим Мартела, осмиjех на лице Украjинцима jе покушао вратити и украjински пиjанист Максим, коjи последње дане проводи у склоништима уз своjу породицу и клавир.

- Свима се свиђа и сви ми говоре да супер свирам, али jа знам да нисам толико добар. Знам да ми не вjеруjете, али тек сам се приjе три мjесеца озбиљно почео бавити свирањем. Надам се да ће се ускоро у склоништу поjавити неко ко ће свирати боље и да ћемо заjедно пjевати, а до тад смо само дjеца и jа задужени за то - испричао jе Максим за ББЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:32