Принцеза Латифа на Новом Зеланду / - Инстаграм/схиннYбрYн
10/08/2021 u 13:36 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обустављена кампања за ослобађање принцезе Латифе, кћерке владара Дубаија

Како је портал Дана раније објавио, очекивало се да бесмислена кампања против владарске породице Дубаија буде прекинута, што се сада и догодило

Након нове фотографије на којој је принцеза Латифа (35), ћерка владара Дубаија, усликана са чланом породице на Исланду, обустављена је кампања за њено ослобађање.

Како је портал Дана раније објавио, очекивало се да бесмислена кампања против владарске породице Дубаија буде прекинута, што се сада и догодило. Овакве кампање су се често у посљедње вријеме догађале а за циљ су, прије свега, имале да дестабилизују мање богате државе, атакујући на владаре и предсједнике тих држава.

Кампања против владарске породице Дубаија, покренута је на веома високом нивоу, па су бесмислене приче о принцези Латифи, занемарујући све што је саопштавала владарска породица, стигле чак и до Уједињених нација. Сада је свему дошао крај, јер је сама принцеза својим понашањем и слободним кретањем на неколико свјетских дестинација демантовала све гласине, које је, истина, сама чпроизвела, емитујући на друштвеним мрежама своје видео клипове.

ББЦ је раније ове године објавио снимак у којем је принцеза Латифа рекла да је отац држи у заточеништву. Снимак је изазвао бијес међународне јавности, а УН су тражиле доказ да је принцеза и даље жива.

Кампања чији је циљ био да се ослободи Латифа је у понедељак објавила саопштење у којем је потврдила да се принцеза на Исланду састала са својим рођаком, Маркусом Есабријем.

Фотографију је у понедељак на Инстаграму објавила Британка Сајонд Тејлор и на њој се наводно види принцеза са својим рођаком, преноси ББЦ.

- Након састанка одлучено је да је у овом тренутку најприкладнији корак затварање кампање за ослобађање Латифе. Примарна сврха кампање била је да се Латифа ослободи и води живот који сама изабере. Очигледно је да смо прешли далек пут ка постизању тог циља - наводи се у саопштењу.

Есабри, којем је Латифина мајка тетка, рекао је да су имали емотивно окупљање.

- Осјећам се благословено што сам провео вријеме са њом. Било је охрабрујуц́е видети је тако срецћну, добро и усредсређену на своје планове - рекао је њен рођак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:50