/ Фото: Твитер
24/02/2022 u 23:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оскаровац Шон Пен стигао у Украјину: Дошао да снима документарац о нападу

Пен је специјално дошао у Кијев да сними све догађаје који се тренутно дешавају у Украјини и да свијету саопшти истину о инвазији Русије на ту земљу

Оскаровац Шон Пен дошао је данас у Кијев, гдје планира да снима филм о руској инвазији на Украјину, што су потврдили из кабинета украјинског предсједника Володимира Зеленског, преноси Kuri.rs,

Глумац се прво појавио на конференцији за новинаре у Кијеву, гдје су владини званичници говорили детаљима кризе која је данас ескалирала.

Пен је специјално дошао у Кијев да сними све догађаје који се тренутно дешавају у Украјини и да свијету саопшти истину о инвазији Русије на ту земљу.

-Шон Пен је међу онима који данас подржавају Украјину у Украјини. Наша земља му је захвална на таквом исказу храбрости и поштења,-наводи се у саопштењу и додаје:

-Шон Пен показује храброст која је недостајала многим другима, посебно неким западним политичарима. Што више таквих људи, истинских пријатеља Украјине, који подржавају борбу за слободу, брже ц́емо зауставити ову гнусну инвазију Русије. Пен је током година био у центру многих антиратних и хуманитарних операција. Документарни филм Дисцовери Плус из 2020. године 'Грађанин Пен' описује глумчеве напоре у успостављању непрофитне организације Цоммунити Организед Релиеф Еффорт, такође познате као ЦОРЕ, као одговор на земљотресе на Хаитију 2010. ЦОРЕ је такође распоредио тимове да помогну у борби против КОВИД-19 тестирање и вакцине широм земље- пише за Вариетy портал.

Како су потврдили из продукцијске куће Вице Студиос оскаровац Шон Пен планира да сними документарац о дешавањима у Украјини, те је одмах појурио на терен.

Пен је посљедњи пут посјетио Украјину у новембру 2021. и почео припреме за овај пројекат, када је био у посјети војсци, што показују фотографије које је у то вријеме објавила прес служба украјинске Операције здружених снага.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 09:28