/ FOTO: HTTPS://WWW.CRIMESITE.NL
28/02/2023 u 05:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ostaci tijela manekenke pronađeni u loncima za supu

Uhapšeni su njen bivši svekar, bivša svekrva, bivši muž i njegov brat

Obezglavljeno tijelo nestale manekenke Abby Choi (28) pronađeno je u petak u kući u kineskom gradu Hong Kongu. Njeno tijelo je raskomadano, a dijelovi su pronađeni u loncima za supu u frižideru.

Uhapšeni su njen bivši svekar, bivša svekrva, bivši muž i njegov brat.

Odsječene noge manekenke Abby Choi, koja je nestala od utorka, pronađene su u petak u frižideru stambene kuće u Lung Mei Tsuenu, predgrađu Hong Konga. Ljudsko tkivo je pronađeno u dva lonca za supu. Policija kaže da i dalje traga za glavom, trupom i rukama žrtve, piše Crimesite.

Policija je prilikom pretresa stana pronašla, između ostalog, mašinu za mlevenje mesa, mašine za sjeckanje, čekić i motornu testeru.

U subotu je objavljeno da su Čoiin bivši svekar (65) i zet (31) uhapšeni zbog sumnje da su počinili ubistvo. Uhapšen je i njen bivši suprug (28). Njena bivša svekrva optužena je za ometanje pravde. Trojica osumnjičenih trebalo bi da se pojave pred sudom u ponedjeljak.

Kaže se da se Abby Choi posvađala zbog velike količine novca sa svojim bivšim mužem i njegovom porodicom. U petak je uhapšen i njen bivši suprug, ali se još ne zna za šta je zvanično osumnjičen.

Choi je ovog mjeseca bila na naslovnoj strani modnog magazina L'Officiel Monaco.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:21