/ PHOTO BY DAVID VON DIEMAR ON UNSPLASH
25/08/2023 u 11:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Policajac ubio bjegunca frižiderom

Muškarac je na motorciklu pokušao da pobjegne, nakon čega je policajac podigao plastični frižider i bacio ga na glavu muškarca iz neposredne blizine

Muškarac star 30 godina koji je pokušao da pobjegne kada je policija pokušala da ga uhapsi zbog prodavanja narkotika poginuo je nakon što je policajac na njega bacio plastični frižider u pokušaju da ga zaustavi.

Muškarac je na motorciklu pokušao da pobjegne, nakon čega je policajac podigao plastični frižider i bacio ga na glavu muškarca iz neposredne blizine, prenose agencije.

Nakon toga, vozač motorcikla izgubio je kontrolu i udario u obližnje drvo, poslije čega je pokušao da pobjegne pješice, ali je proglašen mrtvim nekoliko minuta nakon incidenta.

Policija je pokušala da ga uhapsi zbog sumnje da je prodavao drogu, u takozvanoj operaciji ‘‘kupovina i razotkrivanje‘‘.

Kancelarija državnog tužioca Njujorka Leticije Džejms, koja ima nadležnost da istražuje smrtne slučajeve u koje je uključena policija, vodi istragu, a njujorška policija je saopštila da sarađuje, prenose Nezavisne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:40