/ - АЛЕК БОЛДВИН/ - РТРС
17/12/2021 u 10:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полиција ипак провјерава Болдвинов телефон

Амерички медији претпостављају да ће се на овај начин добити увид у дешавања тог дана када је Болдвин случајно усмртио колегиницу

Само двије недјеље након што је Алек Болдвин дао интервју у ком је тврдио да није одговоран за убиство Халине Хачинс, издато је наређење да се прати цјелокупна електронска комуникација глумца, преноси портал РТЦГ.

Како се наводи, суд у држави Нови Мексико, у којој је сниман филм "Руст" наредио је да се добије приступ глумчевом телефону, односно приватним порукама са неименованом особом.

Амерички медији претпостављају да ће се на овај начин добити увид у дешавања тог дана када је Болдвин случајно усмртио колегиницу.

-Можда постоје одређени докази на мобилном телефону. Појединци су их користили током и/или након злочина. Постоји неколико е-маилова и порука послатих и примљених у вези с филмском продукцијом "Руста" током полицијских интервјуа-наводи се у документу, а преноси ББЦ.

Подсјетимо, убиство се десило 22. октобра када је Алек случајно опалио из пиштоља у ком су се налазили прави меци. Том приликом је погодио још једног радника на филму, али срећом он је преживио.

Болдвин је у интервјуу који је дао након трагичног догађаја тврдио да ипак није повукао обарач, што је додатно збунило јавност.

Оптужица против њега за сада није подигнута.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:02