ФОТО: ПРИНТСКРИН / - ФОТО: ПРИНТСКРИН
24/12/2021 u 10:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полициjа убила осумњиченог, па случаjно усмртили и дјевоjчицу

Жена коjу jе напао осумњичени jе приказана на ТВ снимцима са крвавим лицем и пребачена jе у болницу, не зна се да ли су повреде средње или теже природе, али се зна да jе имала повреде главе, руку и лица

Полициjа Лос Анђелеса случаjно jе убила 14. годишњу дјевоjчицу коjа jе била у гардероберу у продавници одјеће, када су полицаjци пуцали на осумњиченог у сусједноj просториjи, а метак jе прошао кроз зид и усмртио дијете, саопштиле су локалне власти.

Очевици су рекли за КЦБС-ТВ да jе осумњичени мушкарац изненада почео да се понаша хаотично, пријетио jе да ће побацати предмете са горњег спрата и напао жену на бициклу око поднева у четвртак, док jе продавница била пуна муштериjа, jавио jе АП, а преноси Тањуг.

Полицаjци су дошли по позиву за напад, а приjављени су и пуцњи, додала jе полициjа, међутим, детективи на мјесту несреће нису нашли пиштољ.

Осумњичени jе погођен из ватреног оружjа и преминуо jе у продавници, али jе jедан метак прошао кроз зид и погодио дјевоjчицу коjа jе била у сусједноj радњи са своjом маjком, навела jе полициjа.

Она jе издахнула на лицу мјеста, казао jе представник полициjе Доминик Чои.

- Хаотичан инцидент коjи jе резултовао смрћу невиног дјетета jе трагичан и разараjући за сваког ко jе био умјешан у инцидент. Ужасно ми jе жао због губитка младог живота и нема ријечи коjе би могле да олакшаjу незамислив бол за породицу - казао jе шеф полициjе Маjкл Мур.

Он jе обећао "детаљну, комплетну и транспарентну истрагу" о пуцњави.

Жена коjу jе напао осумњичени jе приказана на ТВ снимцима са крвавим лицем и пребачена jе у болницу, не зна се да ли су повреде средње или теже природе, али се зна да jе имала повреде главе, руку и лица.

Полициjа jе такође усмртила осумњиченог у сјеверном Холивуду у продавници Барлингтон, у четвртак.

(ТЕЛЕГРАФ.РС)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 02:15