/ - РИА Новости/Алексей Дружинин
09/10/2021 u 21:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Понуда руске туристичке агенције: Обиђите Сибир стазама Путина

Медији јављају да постоји велико интересовање за Путинове омиљене дестинације

Руска национална туристичка агенција најавила је да ће посјетиоцима понудити руту која прати омиљена одредишта предсједника Владимира Путина по огромним пространствима Сибира.

Званичници националне агенције „Ростоуризм“ саопштили су да заједно са туроператорима раде на успостављању туристичке руте у неколико области највећег региона у земљи која ће заинтересованим посетиоцима омогућити да путују стазама Путина, његовим омиљеним дестинацијама које најчешће посећује и где одлази у лов или на краћи одмор.

Медији јављају да постоји велико интересовање за Путинове омиљене дестинације

- Много туриста нам се обраћа са жељом да оду на мјеста које посећује и наш предсједник. Људи виде ова јединствена места на телевизији и желе да оду тамо, да боље упознају своју земљу. Такве руте ће бити размотрене на стручном вијећу - стоји у саопштењу агенције.

Кремљ је у септембру објавио Путинове фотографије недавног путовања у Сибир, гдје је пјешачио и пецао са руским министром одбране Сергејем Шојгуом. 

Путина је пролазио и кроз неке од бескрајних предјела који одузимају дах.

image
-Фото: РИА Новости © 2017, Алексей Никольский

Путинова претходна путовања запамћена су по већ добро познатим фотографијама без мајице на одмору у Републици Тива или на коњу у Републици Хакасија, између осталих дестинација за које се зна да је посјетио ван својих државничких дужности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:12