Брус Вилис / - фото: ЕПА
08/12/2022 u 10:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Porodica Brusa Vilisa ne odvaja se od glumca

Nakon što je glumac otkrio borbu sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti, za porodicu Vilis su protekli mjeseci postali istovremeno teški i dragocijeni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak s voljenim Brusom

Holivudska zvijezda Brus Vilis je u martu ove godine objavio da okončava svoju decenijama dugu karijeru nakon što mu je dijagnostikovana afazija. Iako je njegovo stanje vremenom samo lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i "nada se čudu".

Nakon što je glumac otkrio borbu sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti, za porodicu Vilis  su protekli mjeseci postali istovremeno teški i dragocijeni, a svi se trude da ne propuste ni  jedan trenutak s voljenim Brusom.

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se porodica često okuplja i zajedno provodi vrijeme, prenosi Kliks.ba.

"Oni znaju da Brus  neće biti tu zauvijek. Dakle, cijene svaki trenutak", rekao je izvor za Daily Mail.

Emma Heming i Demi Moore, Brusova  sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

"Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Brusov glas", objasnio je pomenuti izvor.

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Demi i Vilis  s njihovom 28-godišnjom kćerkom Talulom.

Na fotografiji majka i kćerka su pozirale zagrljene, dok im se pridružio i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

"Volim svoje roditelje i svoju porodicu", napisala je Talula.

Izvor je dodao kako su zajedničko vrijeme i tradicija ove porodice oduvijek bili posebni te da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još ljepša, iako uz dozu tuge.

"Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega", objasnio je izvor pa dodao:

"Postoje dani kada oni razaznaju djeliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez svog voljenog čovjeka", kaže izvor.

Njegovim starijim kćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete. S praznicima koji dolaze, sve što mogu učiniti je, reći mu da ga vole i moliti se za čudo", zaključio je izvor.

Porodica je pokazala da je blago imati voljene osobe uz sebe u teškim vremenima.

Inače, Brus se 2009. godine oženio Emom, a zajedno imaju mlađe kćerke Mabel i Evelyn. S druge strane, on i Moore bili su u braku od 1987. do 2000. i zajedno imaju kćerke Rumer, Talulu i Skot.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 02:29