Аутомобили уништени у торнаду / - ФБ
29/12/2021 u 11:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Преко 100 нових суперспортских аутомобила оштећених у торнаду биће уништено

Како су извијестили локални медиjи, тада jе оштећено око 120 нових аутомобила, а процијењено jе да не могу да буду поправљени

Штета учињена у фабрици била jе довољно велика да привремено заустави производњу, а кашњење ће бити додатно погоршано чињеницом да аутомобиле оштећене торнадом тек треба заменити.

Раниjе овог мјесеца торнадо jе опустошио фабрику компаниjе Chevrolet у Кентакиjу, а ријеч jе о погону у коме се израђуjе суперспортски модел корвете осме генерациjе.

Како су извијестили локални медиjи, тада jе оштећено око 120 нових аутомобила, а процијењено jе да не могу да буду поправљени.

Сада су се на Феjсбуку поjавиле нове фотографиjе на коjима се виде десетине паркираних возила коjа ће бити уништена, што jе за љубитеље овог модела заиста тужан призор.

Како се наводи, особље фабрике тренутно провјерава преостала завршена возила како би се увјерили да су неопштећена, прије него што буду отпремљена будућим власницима.

Штета учињена у фабрици била jе довољно велика да привремено заустави производњу, а кашњење ће бити додатно погоршано чињеницом да аутомобиле оштећене торнадом тек треба замијенити.

- Можемо да потврдимо да jе пожар коjи се догодио као последица торнада у фабрици 11. децембра нанео штету на обjекту, укључуjући кров и улаз за запослене - изjавио jе портпарол фабрике Bowling Green раниjе овог мјесеца за CorvetteBlogger.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 00:31