Princ Hari / - TWITTER/SCREENSHOT
08/01/2023 u 20:11 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Princ Hari krivi brata i Kejt Midlton za "nacistički skandal"

Nacistička unifroma izazvala je ogroman skandal 2005. godine kada je Hari imao 20 godina. Priča o "princu nacisti" obišla je svijet

Princ Hari optužio je Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton za ozloglašeno pojavljivanje u nacističkoj uniformi na maskembalu 2015. godine, prenosi B92.

Vojvoda od Saseksa tvrdi u svojim memoarima da se dvoumio između nacističke i pilotske uniforme za događaj čija je tema bila "Domoroci i kolonija". Prvo je pozvao brata i snaju kako bi mu "pomogli da odluči" šta više odgovara temi.

-Nazvao sam Vilija i Kejt i pitao ih šta misle. Rekli su mi da obučem nacističku uniformu. Oboje su urlali od smijeha. Bolje od Vilijevog trikoa, to će biti jako smiješno. Što je i bila poenta- napisao je Hari, prenosi "Page Six".

Nacistička unifroma izazvala je ogroman skandal 2005. godine kada je Hari imao 20 godina. Priča o "princu nacisti" obišla je svijet.

Međutim, kako piše "Daily Mail", na događaju Hari je stigao sa Vilijamom koji je, navodno, za maskenbal obukao triko sa leopard printom. Jedan od gostiju je potvrdio za pomenuti list da su kostimi bila šala, ali vrlo neumjesna šala i da je Hari prošao gore jer niko nije fotografisao skandalozan kostim Vilijama.

Hari se izvinio nakon što je fotografija objavljena.

-Žao mi je ako sam nekoga uvrijedio. Ovo je bio pogrešan izbor kostima. Izvinjavam se- rekao je svojevremeno princ Hari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 22:57