/ FOTO: FOTO: PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS)
19/01/2023 u 10:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pronađeno tijelo, policija utvrđuje da li je Ana Volš

Tokom istrage koja je odmah pokrenuta biće utvrđen identitet osobe. Još uvijek nema potvrde da je riječ o nestaloj Ani Volš

Tijelo žene pronađeno je u centru za reciklažu u Hartfordu.

(VIDEO) Prvo obraćanje advokatice Brajana Volša: Osumnjičen da je raskomadao svoju ženu

Tokom istrage koja je odmah pokrenuta biće utvrđen identitet osobe. Još uvijek nema potvrde da je riječ o nestaloj Ani Volš, ali nije ni isključena mogućnost da se radi o njoj.

Podsjećamo, nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. janura gubi svaki trag prijavile su kolege 4. januara, dok je njen suprug Brajan 8. janura uhapšen, prenose Nezavisne.

On je optužen za ubistvo supruge.

Tužioci su pred okružnim sudom u Norfolku naveli optužbe protiv Brajana Volša za jezivo ubistvo njegove supruge Ane Volš, podsjeća Kurir.rs.

Pomoćnica okružnog tužioca Lin Beland rekla je na sudu da je Brajan Volš 1. januara raskomadao Anu Volš i odbacio njeno tijelo. Beland je navela i da je Brajan koristio iPad svog sina da pretraži mnoštvo tema tog dana uključujući "10 načina za odlaganje mrtvog ijela" i "koliko dugo prije nego što tijelo počne da miriše?"

Volšova advokatica Trejsi Majner nije željela da komentariše optužbe protiv svog klijenta.

- Lako je neko ga optužiti za zločin, a još lakše reći da je osoba počinila taj zločin. To je mnogo teže dokazati i vidjećemo da li će tužilaštvo to moći. Neću da komentarišem dokaze. Prvo zato što ću ovaj slučaj suditi na sudu, a ne u medijima. Drugo, zato što mi tužilaštvo nije dostavilo nijedan dokaz. Prema mom iskustvu, kad tužilaštvo novinarima saopšti takozvane dokaze, prije nego što mi ih daju, njihova teza nije toliko jaka. Kad imaju jak slučaj daju mi sve što je prije moguće. Vidjećemo šta imaju i koji su dokazi prihvatljivi na sudu gdje će se na kraju odlučiti o slučaju - rekla je nedavno Majner za WBZ TV.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. jun 2023 02:08