/ - FOTO YOUTUBE: TED
26/04/2022 u 22:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прву оставио без ичега, с другом се вјенчао два пута: Све жене Илона Маска

Милијардер и бизнисмен, поред великог богатства познат је и по турбулентним везама

Богаташ Илон Маск, купио је Твитер за 44 милијарде долара. Твитер је пристао на понуду оснивача SpaceX-a и власника Тесле, а преговоре о куповини Маск је вршио у личном својству, па је сада постао и власник Твитера.

Милијардер и бизнисмен, поред великог богатства познат је и по турбулентним везама. Илон иза себе има велики број пропалих партнерских односа, али и скандала, пише Нова С.Његова најдужа веза била је са књижевницом Жастин Вилсон још у њиховој младости. Пар се вјенчао 2000. године, а убрзо после тога добили су сина Неваду, који је преминуо.

После овог губитка Жастин и Илон су жељели дјецу, те се књижевница подвргла компликованом поступку, који се успјешно завршио, па је родила близанце. Потом су још једном поновили поступак и добили тројке.

Развели су се 2008. године, а Жастин је због недовољног познавања правне терминологије потписала предбрачмни уговор којим се одрекла свих права која јој припадају као законитој супрузи. Тако је Жастин остала без свега што је стечено у браку. Једино што је добила, била је вила у Лос Анђелесу, која по закону припада њиховј дјеци, па ће је они добити када буду пунољетни.

До развода је дошло на захтев Илона, који је ријешио да остави жену и петоро дјеце. Само шест недеља након развода, Илон се вјерио са британском глумицом Талулом Рајли. Знатно млађа глумица се због бизнисмена преселила у Лос Анђелес. Пар се вјенчао 2010. године, а брак је потрајао свега двије године.

Међутим, 2013. године њих двоје су се помирили, па су се поново вјенчали. Покушај да одрже однос потрајао је до 2016. године, када су се коначно растали. Након развода, глумица је постала богатија за 16 милијарди долара.

После Талуле, милијардер је започео везу са још једном глумицом, Амбер Херд, бившом супругом Џонија Депа. Њихова веза није дуго трајала, па пар није остао заједно ни годину дана. За овај кратак временски период често су виђани заједно, појављивали су се у јавности, а и медији су писали о њиховом односу. Илон је својој тадашњој дјевојци поклонио аутомобил Тесла.

Међутим, њена мајка је тада изјавила да иза овог скупоценог геста стоји његова потреба да све ствари држи под својом контролом, што је њу навело да посумња да му аутомобил служи да прати и прислушкује глумицу. Растали су се, како су саопштили, због великих обавеза које су имали на свом пословном плану.

Како се наводи, Амбер је преварила глумца Џонија Депа са Илоном. Деп је у судском процесу против Амбер изнио детаље по којима је оптужује да је била са бизнисменом прије него што је поднијела захтјев за развод брака. Према наводима, Илон је имао тројку са Амбер и манекенком Каром Делевињ у глумчевом пентхаусу у Лос Анђелесу 2016. године.

Због ових оптужби, на суду ће се у оквиру судског процеса измеђи Депа и Херд појавити и Маск. Последње три године Илон је провео са пјевачицом Клер Елиз Буше, која је јавности познатија као Грајмс. Са њом има сина, а за њега су изабрали необично име Икс Еш Еј 12. Пјевачица и бизнисмен су недавно раскинули везу, а заједно ће да наставе да брину о свом дјетету.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:38