Prisila Prisli i Rajli Keo / - SHUTTERSTOCK
13/03/2023 u 18:57 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rat oko Elvisovog nasljeđa: Prisila i unuka vode bitku oko imanja u Memfisu

Izvori su tvrdili da je Elvisovoj bivšoj supruzi privremeno zabranjen pristup imanju nakon što je Keo (33) „promijenila brave na vratima i arhivama na spratu” na putovanju u Memfis

Grejslendovo imanje je negiralo da su bilo kakve brave promijenjene u bivšoj kući Elvisa Prislija nakon smrti njegove ćerke Lize Mari - usred tekućeg pravnog sukoba između Prisile Prisli i njene unuke Rajli Keo.

Izvori su tvrdili da je Elvisovoj bivšoj supruzi privremeno zabranjen pristup imanju nakon što je Keo (33) „promijenila brave na vratima i arhivama na spratu” na putovanju u Memfis.

Međutim, portparol imanja je negirao da su bilo kakve brave promijenjene od smrti Lize Mari u januaru.

Izvor je rekao za RadarOnline da su Angie Marchese, Priscilla i Lisa Marie ranije jedine imale ključeve.

Ni Keou ni Prisila (77) nisu javno komentarisale njihovu bitku oko testamenta Lize Mari od 35 miliona dolara.

Portparol Grejslenda rekao je za DailiMail.con: „Ovi izvještaji su potpuno neistiniti. Nijedna brava u Grejslendu nije promijenjena otkako je umrla Liza Mari.

Prisila je podnijela peticiju u kojoj se dovodi u pitanje „autentičnost i validnost“ amandmana iz 2016. koji je napravila njena ćerka, a gdje je imenovala Keougha i svog sina Benjamina kao izvršioce svog testamenta.

image

Prisila Prisli

- SHUTTERSTOCK

Bendžamin je izvršio samoubistvom 2020. godine, što znači da je Keo sada jedini izvršilac testamenta - nešto što je Prisila osporila.

Testament Lize Mari uključuje vilu Grejslend i 15 odsto udjela u Elvis Preslei Enterprises-u, a amandman je takođe uklonio njenog bivšeg poslovnog menadžera Barija Sajgela kao kopovjerioca.

DailiMail.com se obratio Priscilli i Keoughu za komentar, ali nije odmah dobio odgovor.

Poslije sahrane Lize Mari, na kojoj je Elvisova jedina ćerka sahranjena pored njenog sina na imanju, Prisila je pokrenula pravnu bitku sa svojom unukom samo četiri dana kasnije.

Priscilla je dovela u pitanje legitimitet deklaracije, tvrdeći da je škrabotina Lise Marie na dokumentu „izgleda u suprotnosti sa uobičajenim i uobičajenim potpisom njene ćerke“.

Takođe je napomenula da je ime Lize Mari pogrešno napisano, dok dokument nikada nije overen niti joj je dostavljen kako je zahtijevano.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:34