Илустрација / - GRITT-ZHENG-VDAEMDWTEAY-UNSPLASH
13/04/2022 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

САД дају 50.000 долара за информације о пуцачу у подземној жељезници у Њујорку

Према ријечима шефа полиције, мушкарац у зеленом грађевинском прслуку је виђен са гас маском, отворио је канистер, који је пуштао дим, а затим почео да пуца на путнике и јури их

Награда од 50.000 долара понуђена је за информације о починиоцу пуцњаве у метроу у Њујорку, рекао је Џејмс Есиг, шеф детективског одјељења градске полиције, на конференцији за новинаре.

У уторак ујутро догодила се пуцњава на станици метроа 36th Street у њујоршком Бруклину. Према ријечима шефа полиције Кишанта Суела, они су у потрази за осумњиченим. Према Суеловим ријечима, мушкарац у зеленом грађевинском прслуку је виђен са гас маском, отворио је канистер, који је пуштао дим, а затим почео да пуца на путнике и јури их. Више од 20 људи је повријеђено. Полиција је расписала потјерницу и убрзо пронашла аутомобил регистарских ознака из Аризоне, који је вјероватно повезан са инцидентом, око пет миља од места пуцњаве. У њему није било никога. Сада траже 62-годишњака који је изнајмио овај комби у Филаделфији.

Пуцњава у њуjоршкоj подземноj жељезници: Наjмање 13 повријеђених

„Молимо све који имају било какву информацију или могу да идентификују починиоца или особу која је изнајмила овај аутомобил да се јаве телефоном... Сада је објављена награда од 50 хиљада долара“, рекао је Есиг.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 12:23