/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
20/07/2023 u 20:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SAD: Izvučena glavna nagrada od milijardu dolara

Pobjednik može izabrati ili ukupan džekpot koji se isplaćuje u godišnjim ratama ili paušalni iznos od 558,1 miliona dolara, pri čemu su imena pobjednika zabilježena u javnoj evidenciji

U lokalnoj prodavnici na ćošku u centru Los Anđelesa prodat je pobjednički tiket za ‘‘Pauerbol džekpot‘‘, vrijedan nešto više od milijardu dolara, što je šesti po novčanom dobitku pobjednički tiket u SAD i u istoriji te igre.

brojevi koji su bili na tiketu su tzv. bijele kugle 7, 10, 11, 13, 24, i jedna crvena "pauerbol" kugla 24, prenose Nezavisne.

Pobjednik može izabrati ili ukupan džekpot koji se isplaćuje u godišnjim ratama ili paušalni iznos od 558,1 miliona dolara, pri čemu su imena pobjednika zabilježena u javnoj evidenciji.

Kalifornijska lutrija je putem Tvitera saopštila da je pobednički listić prodat u Las Palmitas Mini Marketu, koji će dobiti bonus u iznosu od milion dolara od lutrije.

Posljednji put kada je neko osvojio "Pauerbol džekpot" bilo je 19. aprila za glavnu nagradu od skoro 253 miliona dolara.

Ta igra na sreću igra se u 45 saveznih država, kao i u Portoriku, Vašingtonu, i na Devičanskim ostrvima u okviru SAD.

AP podsjeća da je dosad najveći dobitak u igrama na sreću izvučen u novembru prošle godine, takođe na lutriji "Pauerbol", i takođe u Kaliforniji, i da je iznosio 2,04 milijarde dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:16