Photo by Ivan Aleksic on Unsplash / - PHOTO BY IVAN ALEKSIC ON UNSPLASH
17/12/2021 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

САД: Затварају школе због пријетњи које се шире ТикТоком

Полиција у Масачусетсу објавила је да нема "посебних пријетњи у Салему, али ће полиција бити у већем броју у школама него што је то иначе случај"

Америчке безбједносне службе апеловале су на ђаке да остану код куће пошто су се појавиле пријетње на друштвеној мрежи ТикТок, преноси Б92.

-ФБИ све пријетње схвата озбиљно. Редовно радимо са нашим партнерима како бисмо процијенили колико је опасна било која пријетња. Док настављамо да пратимо ситуацију, за сада нам није позната нека посебна пријетња по неку од школа у региону Лос Анђелеса у овом тренутку", саопштио је портпарол огранка ФБИ за тај град, а преноси АБЦ7-

Са друге стране, полиција, ФБИ и руководства школа сматрају да је у питању ТикТок изазов или се поруке објављују као изговор да се не иде у школу до почетка зимског распуста.

Без обзира и на ту могућност, полиција и школе предузеле су мјере, те је повећан ниво безбједности, као и број патрола на мјестима гдје су образовне установе.

Полиција у Масачусетсу објавила је да нема "посебних пријетњи у Салему, али ће полиција бити у већем броју у школама него што је то иначе случај".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 13:49