Алек Болдвин / - РТРС
27/10/2021 u 20:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шериф потврдио да jе метак коjег jе Болдвин испалио био стварна мунициjа

Око 600 предмета прикупљено jе у доказе, укључуjући и три пиштоља и око 500 jединица мунициjе. Могућа додатна мунициjа jе пронађена на сету гдjе jе сниман филм

Власти су пронашле стварни метак коjи jе испаљен из оружjа коjег jе користио глумац Алек Болдвин, рекао jе шеф округа Санта Фе, Адан Мендоза у сриjеду. У несрећном случаjу коjи се догодио 22. октобра током снимања wестерн филма “Руст” у Новом Мексику убиjена jе директорица фотографиjе Халyна Хачинс, а режисер Jоел Соуза jе рањен.

Мендоза и окружна тужитељка Марy Цармак-Алтwиес одржали су конференциjу шест дана након што jе Балдwин случаjно упуцао и убио Хутцхинс. Нико ниjе оптужен, а Мендоза jе рекао да jе прерано разговарати о оптужбама али jе додао да ће уколико буде оправдано, оне ће бити подигнуте, пише Радио Словбодна Европа.

Шериф Мендоза jе рекао да jе истрага jош увиjек у току и да jош требаjу спровести броjне интервjуе. Додао jе да су у овоj фази, неки елементи jасни.

– Мислим да су чињенице jасне – господину Болдвину jе дато оружjе. Оружjе jе функционално и испалило jе стварну мунициjу и убиjена jе госпођа Хутцхинс, а господин Соуза jе рањен”, рекао jе Мендоза.

Такође казао jе да jош увиjек траже одговоре о сумњивом присуству друге стварне мунициjе на сету.

– Сада ћемо да утврдимо како jе доспjела тамо и зашто jе била тамо, jер ниjе требала бити тамо – рекао jе Мендоза.

Према информациjама коjе има окружни шериф пуцњава се догодила у моменту када jе на сету било око 90 до 100 људи.

Око 600 предмета прикупљено jе у доказе, укључуjући и три пиштоља и око 500 jединица мунициjе. Могућа додатна мунициjа jе пронађена на сету гдjе jе сниман филм.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:14