Отпуштају невакцинисане / - CNN
06/08/2021 u 07:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Си-Ен-Ен отпустио три радника јер су дошли невакцинисани на посао

Си-Ен-ЕН има "политику нулте толеранције" за све запослене који нису вакцинисани и долазе у колектив, наводи се у допису извршног директора Џефа Зукера

Си-Ен-Ен је отпустио троје запослених због кршења политике компаније доласком у канцеларију невакцинисани против ковида-19.

Си-Ен-ЕН има "политику нулте толеранције" за све запослене који нису вакцинисани и долазе у колектив, наводи се у допису извршног директора Џефа Зукера.

- У протеклих недељу дана обавијештени смо о троје запослених који су дошли невакцинисани. Сво троје су отпуштени. Да будем јасан  -ми имамо политику нулте толеранције по овом питању", наводи се у саопштењу.

Извршни директор је, такође, најавио да ће Си-Ен-Ен одложити повратак радника најављен за 7. септембар вјероватно до "средине октобра" због пораста новозаражених од ковида-19 због високе активности делта соја коронавируса. 

- Мислим да је поштено рећи да сви осјећамо мјешавину ишчекивања, анксиозности, фрустрације, збуњености и огорчености - написао је Зукер.

Пораст инфицираних делта сојем коронавируса, од којих је велика већина међу невакцинисанима, пореметио је планове за повратак на радна мјеста и натјерао многе компаније у приватном сектору да врате обавезно ношење маске и заузму чвршћи став о вакцинацији против ковида-19.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 16:42