Ilustracija / UNSPLASH-PRINTSCREEN/WLADISLAW SOKOLOWSKIJ
22/09/2022 u 01:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Skijalište u južnoj Bugarskoj bilježi rane rezervacije

Vlasnici hotela smatraju da je na rast ranih rezervacija uticala njihova odluka da ne podižu cijene i da ih drže blizu prošlogodišnjeg nivoa

Skijalište Pamporovo u južnoj Bugarskoj bilježi porast ranih rezervacija, kako od domaćih, tako i stranih turista, rekao je izvršni direktor skijališta Marijan Beljakov, prenosi Mina.

On je bugarskoj novinskoj agenciji BTA rekao da pojačani interes turoperatora i pojedinaca odbacuje očekivanja da će, u pozadini rastuće inflacije, svi čekati sa planovima za odmor do poslednjeg trenutka. Pamporovo, takođe, izvještava o snažnom porastu interesovanja među turoperatorima za rezervacije za zimsku sezonu.

Vlasnici hotela smatraju da je na rast ranih rezervacija uticala njihova odluka da ne podižu cijene i da ih drže blizu prošlogodišnjeg nivoa. Skijalište sjutra počinje da prodaje ski karte za novu sezonu, po cijenama koje su na prošlogodišnjem nivou.

Menadžment skijališta vjeruje da je rana prodaja prilika za finansijsku predvidljivost u teškim ekonomskim uslovima i visokoj inflaciji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:55