Photo by Bill Oxford on Unsplash
03/08/2021 u 16:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шпанија: Бака руководила шверцом кокаин, означена као вођа криминалне групе

Криминална група имала је јасну хијерархијску структуру, гдје је 79. годишња жена обављала функцију вође групе, наводи се у саопштењу Цивилне гарде.

Шпањолка стара 79 година ухапшена је као мозак операције криминалне групе која је кријумчарила кокаин у пошиљкама са коралима из Латинске Америке у Европу , саопштила је данас шпанска полиција јављају агенције, преносе меидји.

Цивилна гарда је саопштила да су три члана криминалне групе пословала са увозом корала у Шпанију из Доминиканске Републике преко Португалије и да су контејнери били модификовани за шверц кокаина у тајним преградама.

- Криминална група имала је јасну хијерархијску структуру, гдје је 79. годишња жена обављала функцију вође групе - наводи се у саопштењу Цивилне гарде.

Жена са још двојицом Шпанаца, старости 26 и 60 година, ухапшена је у Португалу током операције коју су водили шпанска цивилна гарда, национална полиција и португалска судска полиција.

Криминална група је привукла пажњу полиције када је покушала да прикупи новац од других криминалних група за своју илегалну трговину.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 06:10