Harry Winston / - ILUSTRACIJA
18/05/2024 u 21:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spektakularna pljačka ekskluzivne zlatare u Parizu: Lopovi odnijeli bogat plijen

Spektakularna pljačka zlatare kao na filmu odigrala se tokom prijepodneva na nekoliko koraka od Jelisejskih polja u Parizu, na čuvenoj aveniji Montenj nedaleko od Jelisejskih polja.

Kako navode francuski mediji u pitanju je ekskluzivna zlatara Hari Vinston koja je poznata pod imenom "kralj dijamanata". Poznata je po ekskluzivnim kolekcijama dijamanata, dragocjenog kamenja i luksuznih satova, koje su sinonim za Hari Vinston brend.

Pljačkaši, njih troje ili četvoro, naoružani dugim cijevima, pobjegli su s bogatim plijenom na motorima, a prethodno su ispalili i hitac koji, srećom, nikoga nije povrijedio.

Ista zlatara već je nekoliko puta u prošlosti bila na meti lopova.

Filmska pljačka u Banjaluci: Iz mjenjačnice ukrali dva miliona maraka

Naoružani kradljivci, od kojih su neki bili preobučeni u žene, izvršili su prepad 2008. godine i odneli 104 ručna sata i 297 komada nakita procijenjenih na 71 milion evra.  

Hari Vinston je luksuzni brend nakita i satova poznat po svojoj izuzetnoj izradi, vrhunskim dijamantima i prestižnim komadima dragocjenog nakita.

Osnovao ga je Hari Vinston 1932. godine u Njujorku, a brend je brzo stekao reputaciju "kralja dijamanata" zahvaljujući svojoj sposobnosti da nabavlja i obrađuje neke od najpoznatijih i najljepših dijamanata na svijetu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 15:20