Аеродром Владивосток / - РИА Новости
25/04/2022 u 07:19 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Срушио се плафон на аеродрому Владивосток

У једном од кафића на аеродрому дошло је до дјелимичног уништења носећег профила система за причвршћивање плафона, саопштила је прес служба

Стручњаци истражују узрок урушавања плафона у кафићу на Међународном аеродрому Владивосток, у трпезарији. У тренутку узбуне није било људи, речено је РИА Новостима у прес-служби авио чворишта.

Снимак који је снимљен у аеродромском кафићу гдје се срушио плафон постао је виралан на друштвеним мрежама. Показује да велики дјелови конструкција леже на поду и на столовима. Ауторка снимка је написала да се плафон срушио неколико минута прије него што је одлучила да уђе у установу.

„Заиста, 24. априла у једном од кафића дошло је до дјелимичног уништења носећег профила система за причвршћивање плафона. Инцидент се догодио око 17.15 (10.15 по московском времену), у зони урушавања није било путника, узроци инцидента се истражују“, саопштила је прес служба.

Напоменули су да ситуација није утицала на рад аеродрома, он је нормално функционисао. Ваздушно чвориште се такође извинило због непријатности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:16