/ -Фото: фејсбук
21/05/2022 u 19:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суђење Берлусконију: Жене му биле сексуалне робиње, a он кao султан у харему

На бунга-бунга журкама дјевојке су се облачиле као часне сестре и изводиле еротске плесове за бившег премијера Италије и његове пријатеље

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони (85) користио је жене као сексуалне робиње на злогласним „бунга бунга“ журкама које је организовао у својој вили током премијерског мандата, саопштио је суд.

- Тадашњи премијер имао је обичај да зачини своје вечерње забаве довођењем у кућу плаћених сексуалних робова. Берлускони је веома богат и моћан човјек. Ћутање свједока платио је новцем, кућама, аутомобилима и коњима- казала је је тужитељка Тизиана Сицилиано у завршној ријечи на суђењу које је почело 2013. године.

Додала је да „оно што се дешавало на журкама је невјероватно“.

- Ужасно насиље на које наше доба гледа са гађењем, на штету веома младих дјевојака, неких чак и малољетних, без алата да се заштите од предатора свих врста- додала је она. 

Бившем италијанском премијеру суди се већ осам година уз честе прекиде због лошег здравља и изненадне смрти једног од кључних свједока, манекенке Имане Фадил.

Берлускони је првобитно 2013. године проглашен кривим да је платио секс са Kаримом Ел-Махроуг, мароканском трбушном плесачицом познатом као Руби, која је у то вријеме имала 17 година.

Берлусконију је следеће године пресуда поништена у жалбеном поступку током којег су његови адвокати тврдили да нема доказа да је знао колико она има година.

Берлускони је журке увијек називао „невиним и елегантним пословима“, али свједоци су говорили о дивљим оргијама са гошћама које су се облачиле као часне сестре и изводиле еротске плесове за бившег премијера Италије и његове пријатеље.

Израз "бунга бунга" ушао је у популарну културу пијре десет година када су почеле истраге о Берлусконијевим забавама, а свједоци су описали како је италијанског премијера ову фразу научио бивши пријатељ и либијски диктатор Моамер Гадафи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:44